AM KÖRKORT

AM KÖRKORT (Moped klass 1)

Kom igång med AM-körkort

Intensivkurs

för 3 dagar
5295
kr
Moped körkort Stockholm
  • Lärarledd teori
  • STR’s teoripaket körkort nu för AM
  • Praktik: manövrering och trafikträning
  • Lån av moped och skyddsutrustning
AM-KÖRKORT

Ta AM-Körkort, (Moped klass 1)

På bara tre dagar lyckas våra elever ta AM-körkort i Stockholm. Vi erbjuder en väldigt effektiv utbildning och hög kvalitet. För oss är det viktigt att bidra till säkerhet i trafiken: För våra trafiklärare är det allra högsta prioritet.

Till skillnad från många andra trafikskolor fokuserar vi utbildningen till tre specifika dagar, i stället för att erbjuda två timmar här eller tre timmar där. Utbildningens första två dagar består av teori. Dag nummer tre är det dags för körning och därefter är våra elever färdiga på körskolan.

Mer intensivt än så här blir det inte under en moped utbildning, vilket givetvis ställer vissa krav på eleverna. Samtidigt är effektiviteten viktig för många av våra elever: När man har bestämt sig för att ta AM-körkort, vill man helst ha det i handen samma dag.

Moped klass I, som ibland kallas EU-moped, är en moped som är konstruerad för en hastighet om max 45 kilometer i timmen. För att ta ett sådant måste du ha fyllt 15 år, men du kan påbörja utbildningen när du är 14 år och 9 månader gammal.

Hör gärna av dig, så berättar vi mer om utbildningen!